ESPA sticker

ΟΙ ΕΤΑΙΡΟΙ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

H Seven Sigma P.C. είναι εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας με βασικούς άξονες την έρευνα και την καινοτομία. Το χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών της περιλαμβάνει μεταξύ άλλων:
• Εκπόνηση επιστημονικής έρευνας και διεξαγωγή πειραματικής και τεχνολογικής ανάπτυξης διεπιστημονικού χαρακτήρα
• Υποστήριξη στην υλοποίηση ερευνητικών έργων και τη διεξαγωγή πειραματικών εφαρμογών, στην ανάπτυξη νέων προϊόντων και την εμπορευματοποίηση αποτελεσμάτων έρευνας
• Ανάλυση και χαρτογράφηση πατεντών Αξιολόγηση των υφιστάμενων τεχνολογιών αιχμής
• Ανίχνευση και αποτίμηση των υπό διαμόρφωση οικονομικών, κοινωνικών και τεχνολογικών τάσεων σε παγκόσμια κλίμακα.
• Υποστήριξη σε θέματα μεταφοράς τεχνογνωσίας και εισαγωγής νέας τεχνολογίας σε εμπορικά/βιομηχανικά περιβάλλοντα
• Υποστήριξη σε ζητήματα διαχείρισης καινοτομίας
Το δίκτυο των συμβούλων της εταιρείας εκτείνεται πέραν των ελληνικών συνόρων, ενώ στους συνεργάτες της συγκαταλέγονται ακαδημαϊκά και ερευνητικά ιδρύματα που δραστηριοποιούνται σε διαφόρους τομείς του επιστητού. Για την άρτια εκτέλεση των έργων που αναλαμβάνει, η Seven Sigma αξιοποιεί πρωτοποριακές μεθοδολογίες και υπερσύγχρονα εργαλεία για τη χαρτογράφηση πατεντών, τη δημιουργική επίλυση προβλημάτων και τη διαχείριση της καινοτομίας. Η εταιρεία διαθέτει σημαντική εμπειρία στην υλοποίηση έργων υψηλών επιστημονικών προδιαγραφών, έχοντας αναλάβει 41 έργα με συνολικό προϋπολογισμό άνω των 930.000 €.

Το Εργαστήριο Ηλεκτρονικών Αισθητηρίων αποτελεί ένα από τα 25 εργαστήρια της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου ΠΟλυτεχνείου. Η ομάδα του εργαστηρίου έχει μεγάλη εμπειρία στα μαγνητικά υλικά και τις εφαρμογές τους σε αισθητήρες και συστήματα και στο σχεδιασμό νέων οργάνων και διατάξεων για δοκιμές και χαρακτηρισμούς. Το Εργαστήριο Ηλεκτρονικών Αισθητηρίων αναπτύσσει την ερευνητική του δραστηριότητα σε πολλούς επιστημονικούς τομείς (συμπεριλαμβανομένου και της ενέργειας), που σχετίζονται με πειραματικές μετρήσεις, ηλεκτρονικά αισθητήρια και ανάλυση διεργασιών. Η ερευνητική ομάδα διαθέτει μεγάλη εμπειρία τόσο στην αξιοποίηση της ηλιακής ενέργειας όσο και στην υπολογιστική ρευστομηχανική, που αποτελούν τους δύο κομβικούς τομείς πάνω στους οποίους θα στηριχθεί η επιτυχής ανάπτυξη του προτεινόμενου συστήματος αύξησης της απόδοσης των φωτοβολταϊκών συστημάτων. Η εμπειρία αυτή επιβεβαιώνεται τόσο από τον μεγάλο αριθμό δημοσιεύσεων των μελών ΔΕΠ και των ερευνητών που συμμετέχουν στο έργο όσο και από τη συμμετοχή σε ερευνητικά έργα που σχετίζονται με τις επιμέρους εργασίες της πρότασης.


 
Περιφερειακή ανάπτυξη ESPA

Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ 2014-2020
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης

||